Vidovi podrške

Volontiranje

Vaše vreme i pažnja su nešto najdragocenije što možete darovati.

Korporativna partnerstva

Podrška velikih organizacija onima koji su mali je od izuzetnog značaja, jer uz vašu pomoć muzika može stići do svačijeg srca.

Organizacija zajedničkih događaja

Hajde da zajedno učinimo da se Muzika nade čuje još glasnije! Gostovanjem naših polaznika na vašim događajima i aktivnostima širimo pozitivne poruke i vrednosti, ali i osećaj zajedništva – kroz muziku. Pozovite nas da promislimo zajedno o vašoj ideji!

Donacija instrumenta

Neka Vaš stari instrument dobije novi zvuk i ponovo zasvira u rukama novog vlasnika. U nedostatku muzičkih istrumenata neki naši polaznici već sviraju i na recikliranim instrumentima od plastike ili papira. Kod nas i kanta može postati bubanj! Zamislite kakvu muziku možemo tek stvoriti uz malo doterivanja na nekom zaboravljenom instrumentu.

Donacija u robi ili uslugama

Pored muzičkih instrumenata i školskog pribora često nam je neophodna i zdrava užina, poneki desktop računar, a dragoceno nam je i neko Vaše umeće ili talenat – mnoge naše postere, brošure, kao i ovaj sajt stvorili su naši prijatelji velikog srca.

Jednokratna ili mesečna donacija

Deca zavise od velikodušnosti i darežljivosti ljudi poput tebe. Tvoja podrška je od suštinske važnosti za održavanje nade za naše polaznike, bez obzira na veličinu donacije.