Izjava o privatnosti

 

Poštovani korisniče,

 

Udruženje muzičke umetnosti, Music art project, MAP (engleski naziv) sa sedištem u Kumanovskoj 13, 11000 Beograd, (u daljem tekstu: MAP), je u kontrolor Vaših podataka  dostavljenih u vreme registracije na sajtu, ili na drugi način stečenih prilikom pružanja usluga za koje možete pristupiti našem sajtu.

Sledeće informacije se odnose samo na ovaj sajt i ne odnose se na druge veb sajtove koje korisnik može da konsultuje preko linkova za preusmeravanje koji se nalaze na stranicama našeg sajta. Nijedan podatak koji proističe iz konsultacija ovog veb servisa se ne komunicira, ili diseminira trećem korisniku.

 

Prema članu  br. 13 uredbe o “GDPR”-u pružamo Vam sledeće informacije:

 

Politika privatnosti i „kolačića“

Ova politika privatnosti i „kolačića“ je  vezana za vebsajt „musicartpro.rs” i uređuje privatnost svih onih korisnika koji ga koriste.

Politika definiše različite oblasti u kojima se uređuju pravila o privatnosti korisnika i opisuju obaveze i zahtevi korisnika, vlasnika veb stranice i same veb stranice. Osim toga, način na koji ovaj sajt koristi „kolačiće”, obrađuje, čuva i štiti korisničke podatke i informacije će takođe biti detaljno opisan u okviru ove politike privatnosti.

MAP ozbiljno shvata zaštitu Vaših ličnih podataka i prikuplja, čuva i koristi Vaše lične podatke u skladu sa zakonskim zahtevima.

 

Važeća pravila korišćenja vebsajta

 

Možete pristupiti našoj internet platformi i koristiti je bez otkrivanja bilo kakvih ličnih informacija, jer se generišu samo podaci koji se ne mogu direktno povezati sa osobom i stoga ne dozvoljavaju identifikaciju korisnika. Za prikupljanje podataka o upotrebi koristimo uslugu  Google Analitics, uslugu za analizu veb kompanije Google Inc.

 

Prikupljanje, čuvanje i korišćenje ličnih podataka

 

Kada nas kontaktirate ili se registrujete za uslugu, možda ćemo morati da prikupimo Vaše lične podatke kako bismo odgovorili na Vaš zahtev. U zavisnosti od vrste upita, ovo može da uključi podatke za prijavu na ovom sajtu, Vaše ime, adresu, organizaciju i broj telefona kao i Vašu imejl adresu. Ovi podaci će biti korišćeni samo da bi odgovarali Vama i za potrebe za koju ste nam ostavili Vaše podatke. Ni u kom slučaju se Vaši lični podaci neće prenositi na treće lice, osim ako na to nismo obavezni prema zakonskim propisima.

 

Bilten

 

Želeli bismo da Vas informišemo o novostima u MAP mreži. Stoga, ako se prijavite za dobijanje naših biltena, mi ćemo sačuvati i koristiti kontakt informacije koje ste nam dali u Vašem zahtevu za bilten. Informacije koje nam dostavite za bilten neće se deliti s drugim stranama bez Vaše prethodne suglasnosti i biće Vam poslate samo informacije koje ste zatražili prilikom prijave za bilten. Možete nas kontaktirati da bismo u bilo kom trenutku ukinuli Vašu prijavu za uslugu biltena.

 

 

 

Platforme društvenih medija

 

Komunikacija, angažovanje i akcije koje se preduzimaju preko  platformi  od društvenih mreža na kojima je ovaj veb sajt i njegovi vlasnici aktivni su prilagođeni uslovima i uslovima kao i politikama privatnosti odgovarajućih platformi.

 

Korisnicima se savetuje da da koriste društvene mreže pažljivo i da komuniciraju i budu angažovani putem istih uzimajući u obzir i čuvajući svoju privatnost i lične podatke. Ovaj vebsajt, kao i vlasnici vebsajta, nikada neće tražiti osetljive informacije kroz društvene mreže, mi podstičemo naše korisnike da ukoliko žele da razgovaraju o osetljivim detaljima, kontaktiraju MAP kroz primarne kanale komunikacije, kao što su telefon i imejl.

 

Ovaj vebsajt može koristiti dugme za deljenje sadržaja na društvenim mrežama, što pomaže da se deli sadržaj sa vebsajta direktno na određenu platformu društvene mreže. Korisnicima se savetuje da koriste servise po sopstvenoj odgovornosti, kao i da uzmu u obzir da platforme društvenih mreža mogu da prate i sačuvaju korisnikov zahtev da podele određeni vebsajt kroz platformu društvene/ih mreže/a.

Skraćeni linkovi na društvenim mrežama

Ovaj vebsajt i njegovi vlasnici, mogu podeliti veb link ka relevantnoj veb stranici putem svojih naloga na društvenim mrežama. Neke društvene mreže automatski skraćuju dugačke linkove (URLs).

Korisnicima se savetuje da imaju podozrenja i da dobro rasude pre nego što kliknu na neki skraćeni link (URL) koji je objavljuje ovaj vebsajt i njegovi vlasnici na društvenim mrežama. Uprkos našem najboljem trudu i nastojanju da se samo odgovarajući linkovi (URL) objavljuju na platformama društvenih mreža, mnoge društvene mreže su sklone da budu hakovane, te vlasnici vebsajta i sam vebsajt ne mogu snositi odgovornost za bilo koju vrstu štete, ili implikacije, koja je moguća sa korišćenjem, tj. posećivanjem skraćenih linkova.

Spoljni linkovi

Iako ovaj sajt teži da obezbedi isključivo kvalitetne, sigurne i relevantne spoljašnje linkove, korisnicima se savetuje da se rukovode oprezovom pre nego što kliknu na bilo koji spoljni link, koji se nalazi u okviru vebsajta. 

Uprkos njihovim najboljim namerama, vlasnici ovog vebsajta ne mogu da garantuju, ili potvrde sadržaj bilo kog spoljnog linka. Korisnicima se tako daje do znanja da klikću na bilo koje spoljne linkove na sopstvenu odgovornost i da vebsajt i njegovi vlasnici, ne mogu snositi odgovornost za bilo koju vrstu štete koja bi se mogla načiniti posećivanjem bilo kog spoljnog linka. 

Korišćenje „kolačića“

Music Art Project koristi „kolačiće“ da poboljša korisničko iskustvo tokom posete vebsajta.

„Kolačići“ su mali fajlovi, koji su sačuvani na hard disku korisničkog kompjutera, koji prate, čuvaju i skladište informacije o korisničkovom korišćenju vebsajta. To omogućava ovom vebsajtu da pruži korisnicima bolje i ličnije iskustvo.

Korisnicima se savetuje da ukoliko žele da odbiju korišćenje ili snimanje kolačića sa ovog vebsajta na hardver njihovog kompjutera, preuzmu neophodne korake u okviru sigurnosti veb pretraživača, da bi blokirali korišćenje kolačića.

Ovaj vebsajt koristi softver za praćenje, kako bi sledeći korisnike bolje razumeli njihovo korišćenje vebsajta. Ovaj softver je omogućen od strane Google Analytics, koji koristi „kolačiće“ da bi pratio korisničko upotrebu vebsajta. Ovaj vebsajt će sačuvati „kolačiće“ na hardrajv Vašeg kompjutera, kako bi se pratilo angažovanje i korišćenje vebsajta, ali neće skladištiti, čuvati ili prikupljati lične informacije. 

 

Za više informacija možete pročitati Guglovu politiku privatnosti na ovom linku. Drugi „kolačići“ mogu biti skladišteni na hardveru , za više informacija Vašeg kompjutera od strane spoljašnjeg “prodavca” kada ovaj vebsajt koristi referentne programe, sponzorisane linkove, ili reklame. Takvi „kolačići“ se koriste za konverziju i referentno praćenje i obično ističu nakon 30 dana, iako neki ističu i nakon dužeg vremena. Lični podaci nisu skladišteni, sačuvani ili prikljupljani.

 

Google Analytics

Google Analytics koristi „kolačiće“, tj. tekstualne datoteke sačuvane na Vašem kompjuteru, koje dozvoljavaju analizu korišćenja vebsajta. Po pravilu, podaci o korišćenju se šalju i čuvaju u Google server u Irskoj. Međutim, Google skraćuje Vašu „IP“ adresu pre preuzimanja, ukoliko se nalazite u zemlji članici Evropske Unije, ili u drugoj zemlji koja je deo Evropske ekonomske zone. Samo će se u izuzetnim slučajevima potpuna „IP“ adresa korisnika prenositi na Google server u Sjedinjenim Američkim Državama, te će se skraćivati tamo. U ime operatera ovog vebsajta, Google koristi ovu informaciju da analizira Vaše korišćenje vebsajta, kreira izveštaje o aktivnostima na vebsajtu i omogućava dalje usluge operatoru vebsajta, koje se odnose na vebsajt i na korišćenje interneta. “IP” adresa se prenosi putem Vašeg pretraživača, u okviru Google Analytics, i ne koristi se drugim Google podacima. 

Možete sprečiti čuvanje kolačića na Google Analytics, tako što ćete prilagoditi podešavanja na softveru Vašeg pretraživača. Međutim, to može rezultirati nemogućnošću potpunog korišćenja vebsajta. Dodatno, možete sprečiti sakupljanje podataka koji su relevantni za posećivanje Vaših vebsajtova (uključujući Vašu “IP” adresu) I Google-ovo korišćenje „kolačića“, tako što ćete instalirati ovaj dodatak pretraživaču . Ovde možete pročitati  Google-ove uslove korišćenja usluga i politike privatnosti

Kontakt

Upiti 

Vi imate pravo da zatražite informaciju o Vašim podacima koji skladišti MAP, uključujući informacije o na primer, poreklu i svrsi korišćenih podataka. Takođe možete zatražiti izmenu, ili brisanje Vaših podataka u bilo kom trenutku.

U tom slučaju, molim Vas pišite na adresu: office@musicartpro.rs