Pridružite se


Verujete u bolju budućnost i želite da učestvujete u njenom kreiranju? Postoji više načina na koje možete da nam se pridružite ili podržite naš program, a svaka vrsta pomoći je neizmerno vredna i dobrodošla – volontiranjedirektno sponzorstvo ili donacija, angažovanje naših muzičara, kao i doniranje instrumenata.

 

Volontirajte

Music Art Project poziva sve zainteresovane da se priključe našoj misiji i svojim volonterskim radom podrže razvoj kulture i muzičkog obrazovanja u Srbiji. U zavisnosti od Vaših afiniteta i želja možete nam pomoći u sledećim segmentima:

  • Organizacija događaja
  • Promotivne aktivnosti (pisanje medijskih izveštaja, kreiranje promo-materijala, pravljenje foto i video-dokumentacije, intervjuisanje učesnika itd.)
  • Vođenje društvenih mreža Facebook, Instagram, Tviter…

Ukoliko smatrate da biste svojim radom mogli da doprinesete u nekoj drugoj oblasti koja ovde nije navedena, pozivamo Vas da nam se javite.

Zanima Vas rad u civilnom sektoru? Želite da budete deo tima entizujasta i radite nešto kreativno i korisno za decu i omladinu? Nudimo Vam jedinstvenu priliku da se pridružite programu koji je UNESCO proglasio najuspešnijim socialno inkluzivnim programom na svetu.

Za sve dodatna pitanja u vezi sa volontiranjem, kao i prijave, šaljite nam na e-mail adresu: office@musicartpro.rs

 

Pridružite se nastavničkom timu

Pridružite nam se ako imate muzičko iskustvo, iskustvo volontiranja ili rada sa učenicima i umete da pružite ličnu pažnju neophodnu za razvoj naših mladih muzičara. Vaša uloga bi bila da neke od naših mladih učesnika podržite da savladaju osnove, dok biste sa drugima kroz rad “jedan na jedan” značajno doprineli podizanju njihovog samopouzdanja, kao i daljem razvijanju muzičkog znanja i veština.

Potrebna nam je podrška prilikom organizovanja i održavanja muzičke nastave za sve instrumente i glasove, kao i pomoć tokom proba i priprema za koncerte.

Za više informacija i prijave pišite nam na: dijana.opacic@musicartpro.rs

 

Donirajte robu ili usluge

Music Art Project možete podržati i doniranjem robe ili usluga, čime biste nam značajno pomogli da smanjimo troškove realizacije projekata. Postoji više načina da se priključite našoj misiji – doniranje  instrumenata, muzičke ili audio-opreme, kancelarijske opreme i materijala, promotivnog prostora, materijala i usluga, kao i obezbeđivanje hrane, smeštaja i transporta za mlade muzičare tokom njihovih gostovanja.

Kontaktirajte nas sa Vašom ponudom, a mi ćemo Vam se odužiti svojim vrednim radom  i sjajnim nastupima, ali i javnom ličnom zahvalnicom, postavljanjem Vašeg logoa na naš sajt MAP prijatelja i u promotivnom materijalu, kao i pozivnicama i počasnim mestima na našim koncertima i drugim događajima.

Za sve dodatne informacije vezano za donacije obratite nam se putem mejla: mmarkovic@musicartpro.rs

 

Zakažite koncert

Muzičari El Sistema sa velikim zadovoljstvom nastupaju na koncertima i željno očekuju svaku novu prliku da pokažu svoje muzičko umeće i energiju. Česti nastupi su važan deo našeg programa, jer se kroz koncerte povećava osećaj društvene pripadnosti i odgovornosti, uzdiže samopouzdanje i ponos postignutim. Angažujte naš orkestar da razveseli i ulepša Vašu proslavu ili okupljanje. Prihod od svakog našeg nastupa značajno pomaže finansiranje postojećih i razvoj novih aktivnosti koje će uključiti još više dece.

Za više informacija o tome kako možete angažovati mlade muzičare obratite nam se na: djurdja@musicartpro.rs

 

Donirajte instrument

Imate instrument koji više ne koristite i želite da ponovo oživite njegov zvuk? Poklonite ga ili dajte na korišćenje našim mladim muzičarima koji trenutno nisu u mogućnosti da ih nabave.

Našim učenicima i studentima potrebne su sve vrste instrumenta, uključujući limene (truba, trombon, tuba), drvene duvačke (flauta, klarinet, saksofon, oboa, fagot), žičane (violina, viola, violončelo, kontrabas, gitara) i sve vrste udaraljki.

Želite da donirate instrument? Pišite nam na: dijana.opacic@musicartpro.rs za sve dodatne informacije.

Hvala Vam što podržavate našu misiju!