Loading Events
  • This event has passed.

Online konferencija: Orkestar kao model funkcionalne zajednice

0 Comment
193 Views
Music Art Project Vas poziva na završnu konferenciju trogodišnjeg Erazmus plus projekta „Pinokio se priključuje orkestru“ koja će biti održana „online“.
Konferencija će sa predstavnicima domaćih i inostranih institucija, akademskom zajednicom, profesionalnim udruženjima, kroz prvi panel obraditi važne teme kao što su vrste usluga koje su dostupne socijalno ugroženoj deci i omladini sa svojim porodicama, te povezanost i integrisanost usluga na lokalnom nivou. Drugi panel će predstaviti inovativne metode rada sa mladima, jačanje njihovih međupredmetnih kompetencija kao preduslova za uspešan akademski razvoj i nephodnost korišćenja digitalnih alata u modernom obrazovanju.
Između prvog i drugog panela konferencije će, kroz digitalne radionice za učesnike i slušaoce konferencije, biti predstavljen proces stvaralaštva korišćen u projektu ”Pinokio se priključuje orkestru”.
Iskoristite priliku da, makar na kratko, budete deo programa „Muzika nade“, skrojenog prema potrebama i potencijalima sve dece, i kroz lično iskustvo uvidite na koji način su ona pronašla svoj glas ili idealan instrument kao alat da na autentičan način izraze ono što jesu, misle i osećaju.
*Link za registraciju za učešće na konferenciji: https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_ZPDgr7TsSbiAbjjltQ01tQ
*Link za ZOOM digtalnu radionicu: https://zoom.us/meeting/85001596352 

Details

Date:
18 decembra, 2020
Time:
10:00 am - 2:00 pm
Event Category:

Venue

Zoom

Leave your comment