Loading Events

Nakon izuzetno izazovnog perioda za kulturu i obrazovanje, Music Art Project (MAP) sa zadovoljstvom najavljuje IV veliki orkestarski i horski muzički kamp „Muzika nade”!

  • Više od 150 dece uzrasta od 12 do 16 godina.
  • Šest gradova (Bujanovac, Surdulica, Leskovac, Kraljevo, Ćuprija i Beograd)
  • Sedam dana
  • Četiri strana muzička gosta
  • Koncerti iznenađenja na atraktivnim lokacijama širom Zemuna.
  • Veliki svečani koncert na Kolarcu 25. Jula u 11:30h (Slobodan ulaz)

Pratite naše aktivnosti na društvenim mrežama kako biste saznali lokacije koncerata iznenađenja,a možete nas posetiti i ispratiti naš rad u OŠ “Lazar Savatić” tokom trajanja kampa.

Pored instrumentalnih, pevačkih, horskih i orkestraskih radionica i proba koje vode MAP i inostrani profesori, sa posebnom pažnjom su skrojene i druge umetničke, ekološke, muzičke i sportske aktivnosti i igre koje će doprineti boljoj koheziji dece iz različitih krajeva Srbije, združiti ih i inspirisati da o svetu, svojoj životnoj sredini, muzici i umetnosti uopšte, razmišljaju na holistički način.

Stavljajući svakog pojedinca u epicentar promene koju želi da postigne ili vidi u svojoj okolini, kroz raznovrsne sadržaje, pop-up nastupe iznenađenja širom prelepe opštine Zemun i naravno muziku koja inspiriše, MAP gradi generacije novih kreativnih lidera koji se oslanjaju na svoje sposobnosti i jedni na druge.

Na našem koncertnom repertoaru, koji se uveliko sprema u svim centrima, naći će se:

  • Klasična dela Betovena, Musorgskog, Holsta, Pjacole, Garsije i Artesa
  • Poznate dečje, etno i pop numere

Čuvajmo zajedno našu prestonicu i ispunimo je dečjim smehom, muzikom i nadom ovog leta!

PRIDRUŽITE NAM SE!

Više o projektu:

Muzički kamp deo je projekta „Sutra počinje danas“, koji MAP već drugu godinu za redom sprovodi u partnerstvu sa NVO Praxis, a finansiran je od strane Delegacije Evropske unije u Srbiji u sklopu programa „Podrška civilnom društvu 2018“. Sprovođenjem inovativnih muzičkih aktivnosti po čuvenoj inkluzivnoj El Sistema metodologiji, projekat se bavi problemom socijalne isključenosti dece iz marginalizovanih zajednica, sa ciljem otklanjanja predrasuda i diskriminacije u ranom uzrastu i stvaranja otvorenog okruženja koje neguje različitost, ujedno osnažujući decu i mlade da se uključe u razvoj politika koje ih se tiču i koje imaju uticaj na njihov život.

Title

Go to Top