Kako nas je trenutna situacija ponovo sprečila da se fizički sastanemo u Beogradu, da radimo zajedno i nastupimo na uobičajen način, odlučili smo da je iskoristimo na pozitivan način i isprobamo drugačiji pristup kako bismo nastavili istraživanje muzike Ramoa, Lilija, Klaramboa i drugih majstora francuskog baroka u okviru Baroknog Ateljea Marijane Mijanović.

27., 28. i 31. oktobra Barokni Atelje organizuje drugu po redu besplatnu digitanu radionicu, pod vođstvom Sofi Dejnman (pevanje i dramski izraz) i Marijane Mijanović (pevanje).

U ovim radionicama razgovaraćemo o nekim važnim aspektima našeg rada za koje obično nemamo dovoljno vremena I često zapostavljamo. Dobra i pametna priprema ključ je svakog uspeha jer osvešćuje naše fizičko, mentalno i emocionalno stanje pre nego što uopšte započnemo sa muziciranjem. Naučićemo kako da donosimo svesnije odluke o tome šta želimo da komuniciramo kroz muzičko delo i kako da to uradimo. Ova vrsta pripremnog rada dovodi do kvalitetnijeg muziciranja, štedi vreme i energiju tokom vežbanja, i konačno, čini nas boljim izvođačima.

 

Za više informacija i prijave pišite nam na: masterbaroque@gmail.com