Drugi digitalni Barokni Atelje sa Marijanom Mijanović i Sofi Dejnman

0 Comment
353 Views

Kako nas je trenutna situacija ponovo sprečila da se fizički sastanemo u Beogradu, da radimo zajedno i nastupimo na uobičajen način, odlučili smo da je iskoristimo na pozitivan način i isprobamo drugačiji pristup kako bismo nastavili istraživanje muzike Ramoa, Lilija, Klaramboa i drugih majstora francuskog baroka u okviru Baroknog Ateljea Marijane Mijanović.

 

27., 28. i 31. oktobra Barokni Atelje organizuje drugu po redu besplatnu digitanu radionicu, pod vođstvom Sofi Dejnman (pevanje i dramski izraz) i Marijane Mijanović (pevanje).

U ovim radionicama razgovaraćemo o nekim važnim aspektima našeg rada za koje obično nemamo dovoljno vremena I često zapostavljamo. Dobra i pametna priprema ključ je svakog uspeha jer osvešćuje naše fizičko, mentalno i emocionalno stanje pre nego što uopšte započnemo sa muziciranjem. Naučićemo kako da donosimo svesnije odluke o tome šta želimo da komuniciramo kroz muzičko delo i kako da to uradimo. Ova vrsta pripremnog rada dovodi do kvalitetnijeg muziciranja, štedi vreme i energiju tokom vežbanja, i konačno, čini nas boljim izvođačima.

 

Za više informacija i prijave pišite nam na: masterbaroque@gmail.com


IV veliki orkestarski i horski kamp Muzika nade

Nakon izuzetno izazovnog perioda za kulturu i obrazovanje, Music Art...

Online konferencija: Orkestar kao model funkcionalne zajednice

[vc_row][vc_column][vc_column_text]MAP Vas poziva na završnu konferenciju trogodišnjeg Erazmus plus projekta...