Da muzika ne prestane

29. Septembar 2020.

5,09 Miliona RSD Prikupljene donacije

Pandemija koronavirusa samo je naglasila ogromno siromaštvo velikog broja naših građana od kojih su oni najmlađi osetili najveću izolovanost zbog nemogućnosti praćenja nastave na daljinu i odvojenosti od svojih vršnjaka.

U ovom trenutku 274 osnovaca, korisnika naših usluga teškog materijalnog stanja, iz Beograda, Obrenovca, Kraljeva, Leskovca, Bujanovca, Surdulice i Niša nije u stanju da nastavi da prati nastavu jer nema odgovarajuću opremu. Zato smo želeli da svakome obezbedimo po jedan tablet i internet konekciju kako bismo im omogućili da ostanu povezani sa svojim vršnjacima i ne zaostaju za njima u učenju.

Naše organizacije Music Art Project, Fondacija SOS Dečija sela Srbija i ADRA su već godinama posvećene radu sa decom, stvaranju boljih uslova za njihovo obrazovanje, razvijanje i napredovanje, ali u ovim izazovnim i neočekivanim okolnostima pomoć koja im je neophodna kako bismo makar donekle umanjili očigledne nejednakosti zahteva veću udruženost nego ikada ranije. Zajedno sa fondacijom Catalyst Balkans koja nas je okupila, kako bismo olakšali proces doniranja i obezbedili veću vidljivost problema ove dece, pokrenuli smo kampanju na Donacije.rs.

Našu kampanju možete podržati:

Cena za 274 tableta iznosi 2.460.520 RSD (274 tableta x 8.980 RSD), pored čega im je neophodna i stabilna internet konekcija u toku trajanja školske godine u procenjenoj ukupnoj vrednosti od 2.630.400 RSD (Mesečni internet 100 GB od 1.200 RSD x 8 meseci x 274).

Svaki iznos i vid podrške nam je izuzetno važan i dobrodošao.

Sigurni smo da prepoznajete značaj ovog projekta, integritet organizacija koje stoje iza njega i da ćemo uspeti da sarađujemo i obezbedimo jednake šanse za svu decu.