#

Koncert Hora i orkestra Nade – „U ritmu sveta“

  • Start: December 18, 2018 7:00 pm
  • End: December 18, 2018 8:00 pm

Music Art Project Vas sa velikim ponosom i zadovoljstvom poziva na koncert Hora i orkestra Nade – „U ritmu sveta“, koji će se održati u utorak 18. decembra u 19 časova u Domu vazduhoplovstva, Štrosmajerova 3,  Zemun.

Pridružite nam se na magičnom putovanju kroz različite melodije i ritmove, na koji nas zajedno vode učenici OŠ „Branko Pešić“ iz Zemuna i mladi muzičari iz škola „Stanković“ i „Dr Vojislav Vučković“.

Koncert „U ritmu sveta“ predstavlja uspešan završetak socijalno inkluzivnog-obrazovnog projekta koji Music Art Project od septembra 2018. realizuje uz podršku Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) u OŠ „Branko Pešić“, koju u velikoj meri pohadjaju deca iz različitih osetljivih grupa i koja su došla sa raznih strana,  uključujući izbeglice, interno raseljenu, Romsku i drugu decu.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom na koncertu podržite naše mališane, koji jedva čekaju da ono što su naučili prikažu široj publici. Deca će uživati u svakom vidu pažnje i trenutku provedenom na sceni, kao i aplauzu pune sale, što će im prestavljati veliku nagradu za uložen trud i motivaciju da nastave dalje.

Karte za ovaj koncert po simboličnoj ceni od 350 dinara možete rezervisati na office@musicartpro.rs

 

Sharing:
3 Štrosmajerova, Zemun, Serbia , Serbia